Auto Theorie Test

Rode Alfa Romeo C4 Op Weg In De Buurt Van Bomen

Er zijn twee soorten auto theorie-examen: De eerste, de applicatieve theorie test, omvat 50 meerkeuzevragen in 15 minuten. Om te slagen, moet je ten minste numerieke punt waard over 75% van de vragen te krijgen. Er zijn veel aspecten die je nodig hebt om op te letten, dus het is belangrijk om te studeren voor de volledige test. Het tweede type is meer uitdagend, en moeilijker om te slagen, de absorberende test. Dit examen omvat 15 minuten rijtijd waarin u het stuur niet mag aanraken en niet naar de verkeersborden en -tekens mag kijken. U kunt een slagingspercentage van 70% of meer halen voor het absorptie-examen. Het slaagpercentage voor dit examen hangt af van de manier waarop u de auto ‘bestuurt’. Hoe je de auto ‘bestuurt’ heeft invloed op het slagingspercentage van het auto theorie-examen.

Nu je slagingscijfer dichtbij komt, is het tijd om de testgum te leren kennen. Het is tijd om comfortabel te worden en alle antwoorden te kennen voordat de test begint. Op deze manier ga je in de beste positie zijn om goed gebruik te maken van uw voorbereiding. Alleen door te rekenen en de antwoorden op de vragen te kennen, kunt u mogelijk slagen voor de test. De gum wil niet gewoon de vragen naar je toe gooien; hij wil een gids samenstellen om ervoor te zorgen dat je de vragen begrijpt en ze correct beantwoordt. Maak het u daarom gemakkelijk voordat de test begint, want dan hebt u veel meer tijd om de vragen te bekijken. De gum die je scoort zal je antwoorden niet vergeten, want ze hebben er al honderden gezien. Toch zal de gum u, zelfs als u uw slaagcijfer niet haalt, dwingen de test telkens opnieuw af te leggen en u zo te dwingen de vragen te leren. Als je niet comfortabel genoeg wordt, zal de gum al je antwoorden vergeten en je een nieuwe set vragen geven.

Het derde type van auto theorie test is de absorberende test die ongeveer 40 minuten zal duren. Hier krijg je weer veel meerkeuzevragen. Denk goed na over de antwoorden die je geeft op de vragen. Aangezien de gum geen opdringerige verkoper is, zal hij je niet de meest voor de hand liggende vragen stellen. Ook wordt verwacht dat u de stof grondig hebt bestudeerd en de vragen zelfs op een stuk papier hebt opgeschreven. Wanneer de 40 minuten voorbij zijn, krijgt u de gelegenheid om nog wat vragen door te nemen die u op een stukje papier hebt opgeschreven, maar u krijgt geen verdere reeks vragen. Door het doen van uw voorbereiding en het beoefenen van zo veel als je kunt, geef je jezelf een goede kans van het passeren van de auto theorie-examen de eerste keer dat je het neemt.

Auto theorie testenU zult merken dat er een aantal Theorie Test kandidaten zijn, die denken dat de auto theorie test alleen bedoeld is om u antwoorden te geven op NOvel rijexamens! De auto theorie test bestaat uit meerkeuze vragen en een gevaar perceptie test. De vragen in de meerkeuzevragen zijn afkomstig uit het Onderzoeksrapport Rijvaardigheid. De vragen in de gevaarperceptie test zijn afkomstig uit de gevaarbewustzijn test. Dit wordt genomen in de auto rijexamen en het omvat het zien van levensbedreigende situaties die kunnen vereisen remmen, uitwijken en een noodstop.

Dus zoals je kunt zien de auto theorie test is niet zo makkelijk als sommige mensen denken. Het zal echter nog steeds een van de meest gerespecteerde en bekeken het hele jaar door, want het is een van de moeilijkste examens die je ooit hebt gehaald in je leven! auto theorieboek