Katoenen sokken

Persoon Die Rode Sokken Draagt Die Zich Op Zand Bevinden
Vroeger werden sokken alleen van katoen gemaakt. Vandaag de dag is de productie van 100% katoenen sokken in technologische zin mogelijk. Vóór de produktie van de katoenen sok werd de produktie van alle verschillende soorten sokken voor 99% met de hand gedaan. De produktie van katoenen sokken helpt de economie aanzienlijk.
Ongeveer in 1990 verbruikten de Amerikanen elk jaar ongeveer een miljard euro aan kleding. Sokken worden aan de voeten gedragen om ze te beschermen tegen koude, wind, vuil, olie, zweet, sneeuw en water. Sokken beschermen op hun beurt de voeten tegen deze dingen. Tegenwoordig worden 100% katoenen sokken geproduceerd in de Verenigde Staten. Aanvankelijk werden katoenen sokken in Taiwan geproduceerd. Polyethyleen synthetische vezels worden voornamelijk gebruikt in de productie van katoenen sokken. Aanvankelijk werd polyethyleen synthetische vezel vervaardigd met synthetische polymeren, d.w.z. polymeren die een smeltpunt hebben van punt 1.000 graden Celsius.Polyethyleen synthetische vezel is een product van polymeren. Samen met de synthetische polymeren was aardolie iets dat uitsluitend uit aardoliebronnen werd gewonnen. Tegenwoordig wordt polyethyleen synthetische vezel gemaakt met aardolie die in overvloed wordt verkregen uit natuurlijke bronnen zoals aardolie, zonne-energie, geoglyfen, veren, wol, en de lokale productie van plantaardige olie.
Meest Populaire Sokken:Piratensokken, ook bekend als voetnagelsokken, zijn over het algemeen aan de bovenkant met een speld dichtgenaaid. Deze kaleidoscopische voetbehoud heeft ook dikke vasteGetty hyntheseadiators aan de bovenkant, politieke genitaliën genoemd. Interessant is dat men gelooft dat politieke genitaliën het eerste paar sokken zijn dat ooit werd uitgevonden. Naarmate de tijd verstreek en de sokken zich hebben ontwikkeld, zijn de politieke genitaliën vervangen door andere minder opvallende items.
Piratensokken, ook wel bekend als plankenbh’s, slip-ons, crisp knickers of broekskousen, worden geproduceerd door een verscheidenheid aan merken. Piratensokken zijn niet altijd genaaid met politieke geslachtsdelen. In bepaalde stijlen zijn zij extra lang gesneden met aangezette flappen, d.w.z. kniekousen. Toch worden deze sokken vooral gedragen door naaisters die ook handwerk verrichten. Slipsokken daarentegen zijn sokken die iets verder reiken dan de enkel, net onder de knie. Deze sokken glijden dus niet uit, zelfs niet als iemand scheef gaat zitten.
Zoals gezegd, zijn piratensokken hoofdzakelijk gemaakt van katoen of lycra. De gebruikte vezel is een uitstekende thermische stof die vocht van het lichaam wegtrekt. Tegenwoordig worden dergelijke sokken met verschillende tinten beschilderd.Behalve dat het zeer aantrekkelijke sokken zijn, zijn piratensokken tegelijkertijd comfortabel.
Onderzoeken suggereren dat piratensokken dateren uit de 17e eeuw. Ze werden echter vooral gedragen door naaisters die op schepen werkten. Die naaisters kregen een katoenen waaierrok, meestal een dagloon, om aan boord van scheepsdekken te dragen. De taak van de naaister was immers het ruim van het schip te onderhouden, of het vuile werk op te knappen, zoals admiraals het uitdrukten. naaisters droegen ook kousen wanneer zij niet bij de actie aanwezig waren. De regering zag het nut in van het vuile werk van de naaisters en gaf hen een uniform. Natuurlijk kregen ze een broek, een antislipbroek, een gebreid vest, een geknoopt vest en een gebreide muts