What You Need to Know About Porsche Insurance

vintage black porsche 356b convertible d roadster - porsche stockfoto's en -beelden

Porsche is een naam die in de autowereld is blijven hangen op een manier waarop maar weinig andere merken ooit hebben kunnen bidden. De reden hiervoor is dat theesoorten zeldzaam, duur en voor de meesten zeer gewaardeerd zijn. Maar hoe zit het met een Porsche die in perfecte staat en gloednieuw is? Waarvoor verzekert u het? Waarvoor verzekert u het en waarom zou u het verzekeren voor waar u het helemaal niet voor wilt gebruiken? Deze vragen en nog veel meer zijn veelgestelde vragen bij het omgaan met Porsche-auto's.

Als u van plan bent uw Porsche voor zakelijke toepassingen te gebruiken, moet de verzekeringsdienstverlener het zakelijk gebruik van het voertuig kunnen dekken. In sommige landen wordt dit zelfs vereist door overheidsinstanties. Als u het voor privégebruik gebruikt, moet u mogelijk een aparte verzekering afsluiten voor privéverhuur. Dit betekent dat er veel meer tijd en moeite wordt besteed aan papierwerk. Bovendien bieden de meeste algemene verzekeraars geen schadedekking voor Porsche. Sterker nog, de meeste verzekeraars zeggen dat ze tegen een verzekering voor de Porsche zijn. Ze zeggen dat het voertuig te duur is om te verzekeren.

Feit: Verzekeringsmaatschappijen zien de auto niet als een investering. Het is niet als zodanig geëtiketteerd omdat het niet productief wordt gebruikt. Als het voor zakelijke doeleinden werd gebruikt, zou u naar claims en taxaties moeten kijken om te zien of de auto voor verzekeringsdoeleinden is afgeschreven.

Tegelijkertijd moet u naast andere zaken in uw polis ook kijken of deze het verlies van de Porsche dekken. Als u bijvoorbeeld een vervangende auto op uw polis heeft staan, is deze waarschijnlijk voorzien van een volledige dekkingsclausule. Dit omvat echter de kosten om het te laten repareren of vervangen, zelfs als u om de een of andere reden een cheque voor de waarde van de auto moest uitschrijven. Soms maakt dit zelfs deel uit van uw uitgebreide dekking. Andere veelvoorkomende items met volledige dekking zijn onder meer noodhulp bij pech onderweg, gratis slepen, enz.

Heeft u een vraag over Porsche verzekeringen? Een goede plek om te beginnen is de Porsche Insuranceyer. Wetten verschillen per staat, maar als u zich ergens in de VS bevindt, kunt u verwachten dat u voor de rechter wordt gedaagd als u niet op zijn minst een minimale verzekeringsdekking heeft. De tarieven in de after sales sales markt worden zelfs nog hoger.

Voor liefhebbers van luxe auto's is er geen beter moment dan nu om te beginnen met winkelen voor een Pasche 911-verzekering. Uw luxe auto moet verzekerd zijn om ervoor te zorgen dat u het geld heeft om hem te repareren of te vervangen als hij betrokken is bij een ongeval en de reparatiekosten de gepercipieerde waarde van de auto kunnen overschrijden.

Het aanbod van Porsche-verzekeringen verschilt van staat tot staat. Het is verstandig om te controleren of uw beoogde verzekeringsmaatschappij een vergunning heeft om te opereren in de staat waarin u woont en uw auto exploiteert. Het herkennen van de Porsche Insuranceman blijft stijgen als u uw vermogen niet beschermt.