Rijschool Hoogland

Car Race, Ferrari, Auto, Motorsports, Racewagen

Het doel van onze Rijschool is om iedereen, jong en oud, veilig en zuinig op de weg te laten leren rijden. Onze instructeurs zijn allemaal zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van uw rij-instructeurswensen en uw persoonlijke wensen.

We bieden twee handige klaslokalen aan voor uw gemak:

1. Rijlessen op de campus

2. Persoonlijke fitness-rijlessen

De meeste instituten volgen een uniform curriculum. Het materiaal is vakkundig en voldoende gekwalificeerd. Het komt goed overeen met de leeftijd van de bestuurder.

1. Rijlessen op de campus

2. Via internet een rij-instructeur zoeken in Cambridge.

De meeste instituten bieden hun studenten een uitgebreide studiegids aan. Deze studiegidsen zijn gemakkelijk online toegankelijk. Hier kunt u een kopie van het curriculum en een kopie van de exameninleiding krijgen. Deze studiegidsen zijn erg handig als naslagwerk bij de voorbereiding op het examen.

3. Via internet een rij-instructeur vinden in Portsmouth

Er zijn enkele websites met een uitgebreide verzameling vragen voor het PE-rijexamen. Het is ook mogelijk om eerdere proefpapieren op te vragen als deze beschikbaar zijn. Een website genaamd Driving Tests Homepages heeft tonnen eerdere testpapieren geüpload op het moment van schrijven. Het is erg handig voor studenten die dit als studiehulpmiddel gebruiken bij hun examenvoorbereiding.

4. Een boek over autorijden gebruiken om je te helpen studeren

Onlangs bezocht ik een site genaamd Driving Tests Online. Het is vrij eenvoudig en het voelt als een boek. Absoluut, dit is een goede bron voor alle studenten die een combinatie van boeken en online teksten gebruiken om zich voor te bereiden op het DTSE-proefexamen. Internet is ook een goede bron voor studenten die zich voorbereiden op de DTSE-toets.